Trygghet, tillit och kvalitét

Previda AB är ett ungt företag med lång erfarenhet.

Vi på Previda har arbetat och installerat de produkter vi erbjuder runtom i Mälardalen de senaste 10 åren. Previda arbetar alltid för att förbättra din hemmiljö genom kvalitativa genomtänkta avfuktningslösningar, mögel/ doftsaneringar.

Vi arbetar givetvis även gentemot företag . Vi står för lösningsorienterade installationer där val av produkt för ändamål ligger i focus men har även förståelse för den ekonomiska processen varför vi alltid har alternativa förslag till våra kunder. Hos oss hittar du bla räntefria finansieringslösningar som erbjuds via Wasa kredit.


Företagets målsättning och syfte är att vara en stark aktör med högt kvaltetstänkande inom främst avfuktning och saneringsteknik.

Previda AB arbetar även med några av marknadens mest effektiva luftreningsaggregat med upp till 99% partikelrening ifrån lux-konsernen samt med ventilationsförbättring i inomhusmiljön.

Vi på Previda ska vara en så heltäckande leverantör som möjligt av inomhusmiljöprodukter/åtgärder för att ge våra kunder trygga helhetslösningar och bli det självklara valet då du och din familj vill göra hemmiljöförbättringar.


Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss!

Ring oss på 0763 - 03 50 00 eller fyll i formuläret nedan.